Söndag, Första Advent och ännu mer snö

Att det är söndag redan! Helgen har bara svischat förbi!
Igår unnande vi oss en riktig sovmorgon :) Sen bar det av mot Luleå. D skulle jobba och jag skulle passa min lilsis. Min hjärna var helt slut efter några timmar med skitungen och jag har återigen konstaterat att det inte blir några barn för min del de närmaste åren. Vi kom hem vid 23-tiden och bosatte oss i soffan för resten av kvällen. Jag tror att vi kom i säng kring kl.5, inte bra!
Det blev sovmorgon de luxe även idag. Jag hade egentligen ingen lust att gå upp alls, jag mår lite illa och känner mig helt slut i kroppen. När vi gick ut med hundarna såg vi att det har kommit ca 1 dm snö till, snacka om att det var jobbigt att gå! Plogningen i den här kommunen sker tydligen inte på helgerna...
Nä, nu ska jag parkera mig i soffan och tycka synd om mig själv en stund.

Hoppas att ni har haft en underbar helg!



En sen kväll

Ikväll har vi degat i soffan och druckit té och ätit pepparkakor. Jag lovade Magnus att hämta honom från personalfesten i Luleå så vid 22-tiden åkte vi dit. D har tidigare jobbat där i ca 5 år så vi blev kvar där en stund. Alla hans gamla arbetskompisar vägrade i princip släppa iväg honom, jäkla fyllskallar, hehe! De var faktiskt rätt glada över att träffa mig också, jag är nog den enda bruden som kan få en 100% mansdominerad bilfirma att springa med byxorna nere och ropa på mamma ;)
Vi har precis varit på Statoil och bunkrat upp med snacks, vi lär ju vara vakna en bra stund till!

Vinterland



Vi har precis varit ute och promenerad med dogsen. Allt är täckt med snö! Och fy så kallt det är ute! Best och Puma frös om tassarna som bara den så de hoppade på tre ben med ena tassen i luften och så bytte de tass emellanåt. Så söta de är! Jag kanske skulle skaffa sånadär hundskor till de?

Dagens?



Linne - H&M, jeans som inte syns - Rock & Republic, halsband - Givenchy, örhängen som inte heller syns - Givenchy och Chanel, armband - Disney Couture.


Paus

Nu tar jag ett litet uppehåll från måstena och ska dricka té och se på Oprah :) Sen har jag faktiskt inte alls mycket att göra, bara lite tvätt och småplock kvar. Skönt att ha gjort bort tråkigheterna innan helgen!
Fick ett sms om att ett paket från H&M har kommit, den här gången gick det mycket fortare än sist. Om jag kommer ihåg rätt, beställde jag några toppar och en klänning. Bilder kommer när jag har hämtat ut grejjerna ;)

Hemma!

Det var otroligt skönt att börja dagen med att röra på sig! Det var inte plogat efter cykelvägen så det var faktiskt rätt jobbigt att gå, men det är väl bara bra? Puma var hur duktig som helst ute, hon fick vara lös sista biten hem och hon skötte sig superbra :)
När jag kom hem tog jag och Sandra i vanlig ordning en morgonrök tillsammans. Vi har varit duktiga och skottat på gården också, det var ju inte lite snö det kom inatt.
Nä, nu ska jag jag byta om till mjukisar och städa lite till i min lägenhet som har äntligen börjat se ut som ett hem igen. Tvätta ska jag också göra för det finns då i princip inga kläder i min garderob!

Vad händer hos er?


Powerwalk

Nu ska jag och Puma bege oss ut i snövädret och gå en promenad. Måste bara pälsa på mig ordentligt. Jag är en såndär fjant som fryser när det är plusgrader, hehe! Best får stanna hemma, han är alldeles för morgontrött för att orka vara ute med oss. Han är en riktig latgubbe, det är sällan han vill gå ut före kl.12, vad är han för hund egentligen?



Puma förra vintern!


Äntligen fredag!

Humör: pigg och glad! Förstår inte riktigt hur jag kan vara sådär morgonpigg, jag är ju vanligtvis morgondöd ;)
Gjort: inget speciellt, ligger fortfarande i sängen och latar mig.
Planer: fortsätta på mitt städ-/inredningsprojekt, tvätta...
Ser på: Vakna med The Voice.
Lyssnar på: ovanstående.
Läser: ska kolla igenom några bloggar.
Dricker: vatten.
Äter: för tidigt för frukost.

Bästa: det är fredag och jag är på så bra humör!
Sämsta: D ska mest troligt jobba i helgen :(
Väder: -4, det har kommit ca 1 dm snö under natten.


Enligt mitt astro för idag kommer jag att ha en väldigt grå och tråkig dag.
Tur att jag inte tar sånt på så stort allvar för jag tror nämligen att min dag blir toppen!






Ändrade planer




Det blir tydligen glöggmys i soffan med pepparkakor och hela köret :)


Bedtime?

Jag har givetvis inte hunnit med allt jag tänkt göra idag. Men men, imorgon är det en ny dag, nya tag! En bra sak är att vår tvättmaskin har tydligen vaknat till liv igen så imorgon får jag agera tvättbjörn all day long, det är inte precis lite smutstvätt vi har...
Jag har då unnat mig en dusch efter dagens prestationer, har målat om naglarna också :) Och nu kom jag på att jag inte har ätit nånting på heeela dagen så det får bli en liten skål med fiberhavregrynsgröt till kvällsmat. Sen är det bums i säng!

Vad har ni gjort idag då?


Här går det undan!



Jag har varit ytterst effektiv idag, håller ju på att storstäda de luxe och jag börjar äntligen se ljuset i slutet av tunneln! Nu är det bara ta reda på min messy garderob, lättare sagt än gjort. Sen tänkte jag även vara överambitiös och byta taklampa i trappuppgången och sätta på en våggdekoration där också. Och när jag är klart med det ska jag göra nånting åt datarummet a.k.a skrotrum som det är för tillfället. Phuuuh! En snabbrök och en kopp té nu så är det bara att hugga i hushållssysslorna igen!

Torsdag

Humör: sådär.
Gjort: promenerat med dogsen :)
Planer: städa och diska.
Ser på: dataskärmen.
Lyssnar på: Sahara Hotnights.
Läser: bloggar.
Dricker: vatten.
Äter: har ingen matlust alls.

Bästa: snart är det helg!
Sämsta: mitt mobila bredband gormar :(
Väder: 15 minusgrader, brrr!


Bara 2 månader för sent




Sakerna jag beställde från H&M för ett bra tag sen har äntligen anlänt! Bättre än än aldrig, right? Klänningen kunde ha haft bättre passform faktiskt. Jag beställde en 36:a men jag borde haft en 38:a på överdelen och en 34:a på nederdelen, men sådär går det tyvärr inte att kombinera...

Inte min dag idag

Jag är less, så less! Det känns som att ingenting funkar just nu. Jag har varit arbetslös i lite mer än två veckor och det är rena mörkret. Visst, jag ska på arbetsintervju nästa onsdag men det är hela sju dagar till dess! Då hinner jag liksom deppa ihop ännu mer. Jag orkar ingenting - min vakna tid på dagarna kan jämföras med tremånaders babys, mitt hem ser ut som bombnedslag, jag själv ser ut som bombnedslag och ångesten över saker och ting finns där hela tiden. Jag är mycket väl medveten om att detta är bara en fas som varje människa går igenom nån gång då och då men det känns riktigt hopplöst ändå. Nån som bjuder på uppåttjack?

Onsdag

Humör: deppig...
Gjort: ingentinglat all day long.
Planer: söka jobb och återigen söka jobb
Ser på: 90210.
Lyssnar på: Pumas snarkande.
Läser: Elle.
Dricker: té.
Äter: nej, inte idag.

Bästa: imorgon får jag iaf något att göra :)
Sämsta: tvättmaskinen är fortfarande ur funktion.
Väder: snö i massor och rätt varmt.



God kväll!

Idag har det som sagt inte hänt så mycket. Svägerskan tvingade ut mig på stan. Jag skulle inte ha något speciellt men följde med i alla fall. Jag konstaterade än en gång att stans klädutbud är inget att jubla över, trist som bara den! Alla inredningsaffärer har i princip bara julpynt nu, jag är ingen julmänniska så jag julpyntar aldrig min lägenhet. Visst kan det vara fint med några röda ljus och prydnadskuddar men gränsen går där liksom.
Jag och D kom hem ungefär samtidigt. Vi passade på att betala räkningarna, lite lättare när en läser upp OCR-nummer och en sköter datorn. Lika kul varje gång, or not! Ska ta och ringa Telia och säga upp hemtelefonen, den används ju inte överdrivet ofta kan jag säga - bara en onödig kostnad. Och så skulle vi behöva kolla upp bredbandalternativ, vårt bredband är lite dyrt tycker jag.
Nu ska vi hur som helst fortsätta mysa i soffan. Vi inhandlade Ben&Jerry's så kvällen är definitivt räddad ;)




Vad hittar ni på ikväll?


Tidsfördriv

Idag känns det som att jag inte kommer att orka mer än att sitta hopkrupen i soffan, inlindad i mysfilten och omringad av fyra kuddar, och titta på serier på datorn. Jag påbörjade första säsongen av nya Bevvan igår och jag har några avsnitt kvar att se. Den är inte WOW! men är ganska underhållande i alla fall.
Här kan man se 11 avsnitt av säsong 1 :)





Tisdag

Humör: är lite sur och grinig.
Gjort: haft huvudvärk sen vad vaknade,, igen...
Planer: söka jobb, chilla och mysa med dogsen.
Ser på: Weeds.
Lyssnar på: teven.
Läser: Cosmo.
Dricker: té.
Äter: nej, usch, inte idag.

Bästa: dogsen är hemma med mig.
Sämsta: D blir sen hem efter jobbet...
Väder: massvis med snö ute :)


Bedtime

Öh! Jag är fortfarande uppe trots mina högljudda löften om att försöka avrunda dagen vid 23-tiden. Jaja, jag skyller på att jag har haft migrän idag vilket är lika med rubbad dygnsrytm. Jag har sovit till och från till kl.14 nångång, tror jag och sen har jag piggnat till lite. Och nu är jag hur pigg som helst *suck*. Ska se om jag hittar nya Beverly Hills 90210 på nätet, vad jag vet har vi inte TV400, även om vi hade det hade jag nog ändå inte orkat passa sändningstiderna.



Mitt eviga problem



Klädförvaringen är ett ständigt bekymmer här! Nu är det nästan så att jag måste sparka ut D från hans garderob för att ta över den. Min garderob och all mina byråer är proppfulla men det känns alltid som att jag har absolut nada att ta på mig. Upptäckte idag att jag skulle behöva uppdatera underklädesförrådet, tips på butiker i Norrland som har fina undies?

If you mess with me, you better play like me

Hörni tjejer, jag tror att det inte har undgått någon all ni inte riktigt spelar i samma liga som mig. Till att börja med kan ni väl gå ner 30 kg var så att vi är åtminstone i samma viktklass. Annars får ni nöja er med era D-list placeringar ;)

Kvällsmys




Nu blir det mys med glögg, pepparkakor och julmust för hela slanten! Ska dra på mig raggsockor och gosa in mig i filten och bara ha det skönt ikväll :)
Vad händer hos er?

Dagens inspiration...



...är Nicole Richie! Slarviga lockar, nästan ingen make-up, mörklila naglar - you name it ;)



Phuuuh!




Nu tycker jag minsann att jag har städat nog för idag! Jag känner mig svettig och äcklig efter städningen så en dusch står högst upp på önskelistan just nu! Jag har egentligen massor kvar att göra men det får faktiskt bli morgondagens bekymmer - strunta i dagens motgångar, det kommer nya imorgon, eller hur det nu var. Nä, hårinpackning och frisering av långkalsongen var det ja!

Technical issues



Tvättmaskinen har tydligen gått i strejk. Den har slutat centrifugera... Fan, fan fan! Jag har ju bara fyra tvättkorgar med smutstvätt! Och tvätta för hand är definitivt inget alternativ.


Måndag

Humör: sådär.
Gjort: legat i sängen sen kl.9 och haft migrän :(
Planer: städa och tvätta.
Ser på: dataskärmen.
Lyssnar på: Amy Winehouse.
Läser: värktabletternas bipacksedel.
Dricker: vatten.
Äter: är inte alls sugen på mat just nu.

Bästa:
Sämsta: 
Väder: två minusgrader och jäkla storm.


Bedtime

Åhå! Idag är jag duktig, jag la ju mig i sängen före midnatt! Att jag är fortfarande vaken och blippar på laptopen är en annan sak. Nä, i veckan är det data-, telefon- och teveförbud efter kl.23 som gäller, i hopp om att få bättre dygnsrytm - dvs. vara vaken på dagarna och sova på nätterna, inte tvärtom. Well well, nu ska jag se på My Name Is Earl och sen sova!




Julmys?



Nu börjar jag nästan komma in i julstämning! Jag tror att jag ska inhandla julgardiner, löpare och ljus och sånt till veckan. Sen tänkte jag ha julmingel hemma ;) Dricka glögg, äta lussebullar och pepparkakor och bara mysa.
Har ni planerat in några julaktiviteter än?



Min nya älskling!




Jag glömde ju helt bort att skryta om min nya fina mobil som jag fick av D! Sony Ericsson G900 med 5 megapixelkamera och touch screen :) Nu måste jag bara komma ihåg hur man mobilbloggar...

Middag



Det får bli pizza till middag. Mina tajta jeans lider med mig! Men men, jag kommer ändå inte att orka mer än en fjärdedel av min pizza så det är nog ganska lugnt :) Vad ska ni äta för gott till middag idag?


Huvudpersonerna

Jag kom på att tänka för nån dag sen att det måste vara lite jobbigt att läsa min blogg då det kommer upp en massa namn hit och dit. Så jag tänkte skriva en lista över de som står mig närmast så att det blir lättare för er att hänga med :)

D - min baby sen ca 5 år tillbaka, min själsfrände och bästa vän
Best & Puma - våra goa pitbulls som pussas gärna och mycket
Mami - min snygga mor som alla mina killkompisar är lite kära i
Lilsis - min 6-åriga lillasyster, tack vare henne är jag den jag är idag
Sandra - en av mina absolut bästa vänner, är dessutom min granne
Emma - en till bästis, hon har dessutom en söt dotter - Lizelle, 5 år
Lisa - fast vi ses inte så ofta så kan vi prata om allt med varandra
Linda - en skön prick med skinn på näsan, quinna med stort Q
Magnus - en kompis som jag ärvt av D, snäll och trevlig som få
Ella - D's storasyster, en hård brud som vet vad hon vill ha
Kristian - en till kompis jag fått av D, snäll och framför allt rolig
Anna & Tommy - vårt parumgände, nygifta och supertrevliga

Sist men inte minst:
Mira - fast vi har aldrig träffats IRL känns det som att jag har känt henne hela mitt liv, vi är så lika varandra och tycker likadant, förhoppningsvis får vi möjlighetet att träffas snart!

Söndag? Redan!

Humör: är sååå seeeg!
Gjort: ingenting :p
Planer: åka till mami och äta middag.
Ser på: dataskärmen.
Lyssnar på: radio.
Läser: kompisars bloggar.
Dricker: Festis.
Äter: är inte alls sugen på mat just nu.

Bästa: att min bakfyllehuvudvärk är borta!
Sämsta: att det är redan söndag...
Väder: kallt och snöigt.


Lördag, ont i håret och gårdagens smink

Jag kände inte riktigt för att sega hemma igår kväll så jag gick ut med Sandra & Co. Det var grymt roligt! Sådär kul har jag inte haft på länge :) Jag har dessutom dansat bort minst 5000 kalorier!
Det var ett gäng "fjortisar" på krogen som trodde att jag var Idol-Anna. Tjeeena! Hur ser hon ut förresten? Hur som helst. Träffade min baby Emma också, det var riktigt najs att umgås med henne. Hon lyckades nästan limma upp nån av bögarna från Bonde Söker Fru, hehe!
När jag skulle hem igen, eller först skulle jag till Sandra på lite efterhäng, stod jag ute och väntade på min taxi. Under de tio minuterna fick jag fyra one-night-stand-förslag. Att folk orkar! Sen kom det en man och frågade om jag skulle till Björns, det var lite läskigt - hur visste han att jag bodde där liksom? Så jag hoppade in i taxin och sa åt chaffisen att inte plocka upp någon. Jag pratade med Sandra samtidigt och meddelade att en gammal äckelgubbe satte sig i min taxi. Jag la på och hotade mannen att spreja honom med pepparsprej om han inte klev ut så att jag fick åka själv. "Olga, det är jag, Fredrik, Saras kusin..." Oops! Där gjorde jag bort mig litegrann. Men det bjuder jag på. Han skulle tydligen också följa hem till Sandra och dricka té och käka thaimat.
Idag är jag gravt bakfull. Jag känner mig som en jävla nybörjare. Skallen väger två ton i stillastående tillstånd, rör jag på mig väger den minst fyra. Gårdagens partysmink sitter på, rättare sagt det som är kvar av det. Men jag orkar inte bry mig just nu. För nu vill jag ha mat och gå och lägga mig och dö en stund!

Dagen i punkter

  • fått ett erbjudande att komma på en arbetsintervju
  • varit med D & Ella  till hans farmors dödsbo
  • varit på Arbetsförmedlingen och kollat upp företaget som ville träffa mig och kommit fram till at vi skiter i det jobbet
  • ätit flottaste/äckligaste maten från Max, huvva!
  • fixat håret på Sandra samt kedjerökt under hennes fina fläkt
  • och nu är Magnus här hos oss så vi får se vad vi hittar på ikväll

Vad hittar ni på ikväll?



Fredag

Humör: är lite grinig idag, jag fick ju sova alldeles för lite inatt!
Gjort: skjutsat D och hans syster iväg på ett ärende.
Planer: se om ett nytt Gossip Girl avsnitt har kommit ut på nätet, ev minispa i duschen :)
Ser på: dataskärmen samt sneglar på Puma som ligger bredvid mig.
Lyssnar på: ingenting just nu.
Läser: Glamour.
Dricker: vatten.
Äter: om ett par timmar, jag äter aldrig frukost.

Bästa: myskväll med honey :)
Sämsta: han ska tydligen jobba i helgen...
Väder: det är bara några minusgrader ute, skönt vinterväder.


Så var det med det där...

...om att börja lägga sig i tid på kvällarna. Jag måste verka som en väldigt motsägelsefull person som lovar saker till sig själv och lyckas aldrig hålla löfterna (bara se hur det går med snoozandet på morgnarna), men jag försöker verkligen bättra mig. Lite i taget i alla fall.
Ikväll var det faktiskt meningen att jag skulle komma i säng före midnatt. Men! Pratade med en kompis och hon var sugen på att ta en biltur och bara sitta och prata om saker och ting. Hade det inte varit för att hon har blivit singel, arbetslös och allmänt sur på livet, hade jag förmodligen låtsats att det blev nån sorts fel på Telias mobilnät och krypit ner under täcket med gott samvete. Då var det bara att klä på sig igen och övertala bilen att starta i -15. Det var trevligt att surra om allt mellan himmel och jord men jag är sååå tröööött nu. Ska dessvärre upp om ca fem timmar :( Nä, dags för nya åtgärder! Från&med nästa vecka är det telefon-, dator- och teveförbud efter kl.23 på vardagarna. Så det så.

Kvällsgympa






Jag höll nästan på att glömma att göra mitt sjukgymnastikprogramm! Nu är det bara att vira in mig i en massa gummiband och göra konstiga rörelser. Känns nästan lite perverst. Men men, det ska tydligen hjälpa mina trasiga ledband och inflammerade leder. Än så länge har jag dock inte märkt något resultat... Aja, det är bara att köra i en vecka till, ska ju på återbesök hos min sjukgymnast nästa torsdag så får vi se vad som händer och sker.


Björk?

Jag och Magnus har planerat att ta en tripp till IKEA nån dag, jag skulle behöva köpa lite småsaker till hemmet och han skulle behöva handla ett halvt hem där. Kollade på hemsidan alldeles nyss och jag blir så irriterad på IKEA's förmgivares färgval. Jag skulle behöva inhandla en 4x4 Expedit till datarummet (som är för tillfället under konstruktion) och två stycken 2x2 till vardagsrummet men möblerna finns i endast svart, vitt och björk. Och jag har ek överallt! Helt seriöst, hur snyggt är björk på en skala? Björkmöbler associerar jag med diverse institutioner, typ vårdcentral och sjukhus - kallt och trist. Kanske slänga iväg ett klagomail till kundtjänsten?




Hemma, trött och hungrig

På förmiddagen hängde jag hos mami :) Det var supertrevligt! Synd bara att lilsis var i skolan, jag har saknat henne riktigt mycket.
Sen skulle jag förbi D's jobb igen, jag skulle åka och hämta nån grej till bilen. Då insåg vi att det inte var så stor vits för mig att köra fyra mil hem för att vara där nån timme och sen åka och hämta honom. Så jag hängde där ett tag och försämrade arbetsmiljön för hans chef. Vi ska ta en löneförhandling kring jul, jag är jävligt diplomatisk av mig så vi satsar nog på tio tusen mer i lön, hehe! Än så länge får D stolt bära en tee med texten "så länge min chef låtsas att jag har hög lön, låtsas jag att jag har mycket att göra". Måste bara trycka upp såna t-shirtar först.
Nu har vi varit hemma ett tag och slappat, det känns som att jag kommer att sova gott inatt - jag är så trött! Jag bör nog sova lite mer på nätterna? Jag och D får helt enkelt schemalägga vuxenaktiviteter på lite vettigare tider så att man slipper vara uppe halva natten.
Min mage börja gnälla efter mat nu, jag hade gärna slafsat i mig super size flottkäk men det har varit lite si och så med kalorieintaget så sistone så det får fan bli gröt, bläää!


Hmmf

Nån gång då och då blir jag riktigt fascinerad av hur långsinta vissa människor kan vara. Eller kanske inte långsinta utan rentav dumma i huvudet. Orka älta saker som hände för 5-6 år sen liksom? Och gå och snacka skit om personer som inte ens har med saken att göra, hur vuxet är det? Och innan man öppnar sin mun för att låta ordspyan komma ut bör man nog tänka på vem man säger saker till. What goes around, comes around, baby!
Fast iofs, vem bryr sig om vad ett avdankat liggunderlägg snackar?

Torsdag

Humör: trött, tröttare, tröttast!
Gjort: skjutsat gubben till jobbet.
Planer: åka förbi mami och dricka kaffe samt klippa hennes sambo.
Ser på: när D jobbar, hur kul?
Lyssnar på: nån radiostation.
Läser: bloggar.
Dricker: kaffe!
Äter: för tidigt för sånt.

Bästa: D är ledig imorgon, långhelg de luxe!
Sämsta: jag är fortfarande arbetslös :(
Hund: ligger och sover i bilen, de är inte heller så morgonpigga.
Väder: kallt!


Hockeykväll

Det blev inte att dega hemma ikväll. Jag åkte till ishallen med Magnus och Johan istället :) Vårt hemmalag var inte riktigt i form idag så det ledde till en förlust mot det andra laget, var de nu kom ifrån? Deras fans var iaf hur jobbiga som helst, tänk er 5-6 gubbar med skitigt hår (de som hade det) och ölmage, som slog i en form av trumma och skrek konstant. Plus att de befann sig ca 10 meter från oss. Det var hur som helst trevligt att slippa sitta hemma hela kvällen och stirra i teven. D ringde alldeles nyss, han är äntligen på väg hem! Så jag tror att jag ska plocka ihop lite i sovrummet och tända ljus och göra det finfint ;)

Och såhär såg jag ut ikväll:



♥  Klänning - Vero Moda
♥  Strumbyxor - Falke
♥  Skor - Soft Grey
♥  Benvärmare- Lindex
♥  Pärlörhängen - KJL




Kvällen är räddad!

D ska åka iväg på middag hos sin faster så jag och vovvarna är hemma alldeles själva ikväll :( Jag är ruskigt sugen på att åka till stan och käka sushi men det går lite segt med att få sällskap - Sandra är fast på jobbet och Magnus har alldeles nyss nobbat mitt middagsförslag, rå fisk är tydligen inte hans grej. Aja, jag upptäckte nya tidningar som låg och väntade på mig på hallbyrån så jag får spendera kvällen i soffan med en kanna té och trevlig läsning. Inte så dåligt, huh?





Lockar

Jag har varit sugen på att skaffa en locktåg ett tag men det har liksom aldrig blivit av. Igår visade min frisör hur jag kunde använda plattången istället för locktång. Så idag testade jag själv och ja, jag är nöjd med resultatet! :)





Bättre framförhållning, tack!

Dagens irritationsmoment: folk som inte har koll på klockan.

Kl.13:30 skulle jag infinna mig på Arbetsförmedlingen för vidare diskussion av min arbetssituation. Kl.13:10 ringer min telefon och en person vid namn Hans säger att Rolf (min gamla kontaktperson) har dumpat mig och nu är det han, Hans, som gäller. Dessvärre kunde han inte ta emot mig i avtalad tid så jag får helt enkelt en ny tid i december nångång. Saken blev inte bättre av att i den stunden satt jag i väntrummet på Arbetsförmedlingen. Då är det bara att åka hem igen. Gah! Tycker att det är rätt störande att folk håller på och lämnar återbud på det viset, hade han ringt imorse hade jag inte alls blivit irriterad, jag hade nog blivit glad till&med för då hade jag kunnat snooza klockan nån timme till ;)

Nu ska jag fortsätta leta efter ett nytt jobb, ser att ams.se har fyllts på med lite nytt...

Onsdag

Ny dag, nya tag!

Jag råkade snooza lite väl länge idag, kanske inte så ovanligt för att vara mig. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag ska ha möte med min kontaktperson på Arbetsförmedlingen om ett par timmar. D tog bilen till jobbet idag så jag är billös, som tur är fick jag ett erbjudande om att få skjuts dit.

Igår fick jag ett telefonsamtal från en kille på ett företag i grannstaden. Jag ska på arbetsintervju den 3/12! Helst vill jag ju jobba här i stan men för 20 000 kr kan jag faktiskt tänka mig att pendla en timme om dagen ;)

Duschen var det ja...


Så där ja!

Då var den nya bloggen färdig :) Designen är provisorisk, en datakunnig bakant ska ev. hjälpa mig att förbättra utseendet här, vi får se när det blir av. Är så länge är jag rätt nöjd!



RSS 2.0