Tisdag

Hittills har dagen varit helt seg... Känns som att jag inte har fått någonting gjort. Well well, såna dagar måste man ju också få ha!

Nu är det lite action på G här, världens bästa Sandra fyller nämligen år idag och den supergoda smörgåstårtan ska sköljas ner med vin och alkisglögg! Så det så!

2008

Jag har inte haft ett så dåligt år på länge och jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Jag hoppas verkligen att 2009 blir mycket bättre!
Jag sammanfattar lite kort årets händelser här då:

•  min knä- och fotskada har blivit värre vilket ledde till sjukskrivning i över ett halvår och nu är jag arbetslös
•  tre personer i min omgivning har gått bort, två av de hundra år för tidigt :( livet är mer än orättvist ibland!!!
•  tre av mina väninnor har separerat från sina killar, jag har själv haft en lite risig period i mitt förhållande men vi jobbar på det
•  mami och lilsis har flyttat fyra mil bort från mig, känns jävligt surt att inte kunna träffa dem varje dag


Det positiva var iaf att jag fick mitt körkort i år, roligare än så blev det inte.


Måndag?

Jag har ingen koll på veckodagarna längre efter den långa helgen! Eftersom D är på jobbet så måste det nog vara måndag?
Idag har jag en rätt pissig dag - jag har ont i halsen på hög nivå och känner mig slö och vill bara sova hela tiden... Jag har tvingat i mig lite mat nu iaf så förhoppningsvis piggnar jag till snart, det skulle jag verkligen behöva göra. Tvätta står högt upp på att-göra-listan, måste nog åtgärda det ikväll, alla mina älsklingsplagg är ju i tvätten!
Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Project Runway och vila!

Äckligt mätt!

Jag är helt däckad nu! Alldeles självförvållat dock. Precis när min kropp har återhämtat sig från gårdagens/nattens alkoholmisshandel unnade jag mig en god middag som innehöll sisådär en veckas kaloriintag. Nu ligger jag i soffan och känner mig som en strandad val. Skulle behöva samla krafterna och gå på toa men i mitt nuvarande tillstånd kommer 15 meter kännas som en jävla maraton. Nä, jag ligger här och väntar på Green Peace aktivister och en mobilkran som kan snällt hjälpa mig med att förflytta mig dit jag ska.

Sorry, i'm not perfect

Vad jag börjar bli less på alla krävande människor! Många verkar tro att de är så felfria och är självaste gudsgåvan till mänskligheten. Men vet ni vad? Det är ni inte! För det finns inte en endaste individ som kan vara helt perfekt och vara alla till lags 24/7 365.
Jag har mina brister och jag gör fel ibland och jag erkänner det. Jag är absolut öppen för konstruktiv kritik, det finns alltid saker man kan förbättra. Men alla tål tydligen inte någon form av kritik fast de är så duktiga på att hitta fel hos andra. Jag tror att det är alldeles för många människor som har helt fel bild av sig själva och skulle behöva lite eye opening vilket kan bli svårt med tanke på deras allergi mot andras åsikter. Well well, ni kommer nog till insikt om hur ni egentligen är ni också - ni lär ju märka att ni blir alledes själva till slut och nej, det är inte fel på alla andra!

Sammanfattning av julhelgen

I år var det första gången jag var ledig över jul på fyra år... Och skönt var det! Jag måste dock erkänna att jag har alkoholiserat mig en del denna jul. Det blev en snabb utgång på julafton med fortsatt häng hos fröken Nilsson iom att det var rätt dött med folk ute. På juldagen var vi Western Farm och roade oss, det var en ganska märklig kväll - hur mycket jag än försökte att bli full så gick det inte av någon anledning så jag blev less och vi åkte hem tidigt. Vem vill känna sig helt nykter bland alla fyllskallar liksom? Jag fick ju flashbacks från tiden då jag jobbade på krogen själv. Nä, den kvällen får inga bra betyg av mig. Igår hade jag däremot hur kul som helst! Jag har än en gång konstaterat av vodka + redbull är en väldigt ohälsosam blandning. Men men, det är lätt att vara efterklok! Jag var på party hos Linda först och sen blev det att gå ut på krogen. Träffade Emma och Therese där som jag hängde med mest hela kvällen. Vid 2-tiden blev jag less på festligheterna och åkte hem för att bädda ner mig och tycka synd om mig själv...
Idag mår jag som jag förtjänar. Är sååå seg! Jag har i alla fall inte ont i huvudet, helt bra! Och ja, nu ska jag fortsätta lata mig för några energikrävande aktiviteter orkar jag definitivt inte med idag.


God Jul!

Önskar jag er, kära vänner! Hoppas att ni får en riktigt mysig julhelg!


Söndag

Igår var det som sagt parmiddag hos Sandra :) Vi blev 6 st totalt: jag & D, Sandra & Magnus och Ulle + dejt. Maten var helt fantastiskt god - kungskrabba till förrätt, lax och potatis till varmrätt och kaffe och snapsar till efterrätt ;b Jag måste erkänna att jag blev lite småfull på Amarula, det är ju så gott!
Ulle och dejten övergav oss kring midnatt, vi stannade då kvar och spelade spel och drinkade. Det var skitkul och vi höll på till kl.3 nån gång.
Idag är jag lite trött, känns som att jag inte fick sova ut ordentligt. Vi är i Luleå nu och ska shoppa julklappar. Det blir inte många paket från oss i år, jag ids inte lägga ner tid och energi på att hitta fina, personliga klappar åt alla då man själv får bara skit man inte vill ha...

Lördag

Igår blev det inte mycket gjort. Jag umgicks med Lisa en stund och sen åkte jag och hämtade D i Luleå. När vi kom hem var vi hur trötta som helst, både är ju fortfarande förkylda, så vi slappade mest hela kvällen. Och skönt var det!
Inatt fick jag agera taxi åt några kompisar, hämtade bl.a. Sandra på krogen och sen satt vi och surrade till kl.5 på morgonen, hehe! Jag vet inte riktigt hur länge jag sov idag, jag var definitivt inte pigg någonstans när jag vaknade. Nu ska vi åka och handla lite och sen göra oss i ordning - ikväll ska vi på parmiddag nämligen :)

TGIF!

Idag blev jag mer eller mindre tvingad att gå upp tidigt. Jag skulle tydligen skjutsa D till jobbet, han var för trött för att köra själv... Jaja, han är ju faktiskt förkyld så lite snäll kan jag väl va? Känns dock surt att behöva åka till Luleå igen och hämta honom om några timmar. Men men!
Dagens planer är att åka iväg och sola lite till, jag ska ta mig fan vara fit for fight på juldan! Sen tänkte jag städa i mån av ork och kanske tvätta en maskin eller två?
Nu ska jag då gå ut med vovvarna och ta en dejt med Sandra :)

OMG!

Det jag har gjort idag är att jag sovit till&från till nu. Känner mig helt kvaddad! Min hals mår fortfarande inget vidare och jag tror att jag har feber på G + lite huvudvärk på det. Nä, att vara förkyld är ingen höjdare!
Jag är lite sur på mig själv att jag har sovit så mycket, jag började ju äntligen få någorlunda normal dygnsrytm... Men i mitt nuvarande tillstånd måste jag vila så mycket det går och hoppas på att bli frisk snart.

Torsdag

Humör: helk ok, är förkyld och jävlig :(
Gjort: latat mig i sängen i några timmar, läst tidningar och glott teve
Planer: det blir mest vila idag, ska ev. på stan med Sandra och inhandla en partystass till henne sen blir det kanske en tripp till solariet för att sola oss snygga
Ser på: Top Model
Lyssnar på:
Läser:
Dricker: té med honung i
Äter: missbrukar halstabletter
Bästa: snart är det helg!
Sämsta: både jag och D är förkylda
Väder: som igår, blött och blåsigt

Mami loves me!

Innan jag skulle hämta D på hans jobb strosade jag på stan med mami en sväng. Hittade en superfin klänning på VILA i cremevitt/svart som fanns bara i strl. M & L! Hur surt? Men den supergulliga expediten lyckades fiska upp en S & en XS på lagret :) Det blev en Small, XS:en ville inte riktigt rymma mina boobs fast den satt bättre annars. Well well, jag får väl sy in den lite om jag stör mig på passformen. Det inhandlades även lite undies - en Chantelle behå med avtagbara axelband och en Free Bra som jag tycker är lite läskig samt några Sloggi thongs. Just det, en mascara fick jag också!
Fast det blev ett nej när jag frågade om hon kunde tanka min bil när vi ändå var igång liksom...


Och ja, pics kommer senare :)


Onsdag

Humör: bra, är sjukt trött dock
Gjort: hälsat på mami, gått på stan och köpt biljetter till juldagen för då är det nämligen fest!
Planer: åka till Luleå igen och ev. gå på stan med mami
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: Amy Winehouse
Läser: bloggar
Dricker: vatten
Äter: har fått i mig en macka
Bästa: jag har gått ner 1½ kg :)
Sämsta: jag är fortfarande utan jobb
Väder: regn, vind och plusgrader, usch!

Helena är bara för söt!



"Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum,  tid och förhållande!
Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Vårt hopp är när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu fler vänner fortplanta sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!
Ge denna utmärkelse till åtta bloggare som i sin tur väljer ut åtta bloggare."

Kopiera in texten och bilden på deras utmärkelse....

Mira, Linda, Sandra, Lisa, Elin, Joanne, Ida och Helena är mina 8 utvalda!


Dagens bedrifter

  • klippt lugg alldeles själv, tydligen ganska snett så tant Sandra fick snygga till den :)
  • druckit té och snackat lite skit med ovannämnda quinnan
  • varit på posten och hämtat ut ett paket åt D, han är lat han!
  • druckit kaffe hos Emma och snackat ännu mera skit
  • handlat mat (hur kul?) och lagat lasagne (ännu tråkigare)
  • planerat julklapparna, ja, jag är ute i god tid som vanligt ;p
  • bokat in dubbeldejt på torsdag, sånt händer inte varje dag

Bloggtorka?

Long time no see. Det har varit rätt så upp & ner här hos mig... Jag har varit lite mer deppig än vanligt. Arbetslösheten gör mig verkligen inte gott! Plus allt annat runt omkring mig. Förkylningen ger sig fortfarande inte, jag lyckades till&med svimma igår. Kan iofs bero på att jag inte äter så mycket men jag tror mest att det beror på influensan, jag brukar ju svimma när jag är sjuk.
Det är rätt dött på jobbfronten också. Fick ett samtal igår från ett företag jag sökte jobb hos och de vile att jag skulle komma på en intervju i Stockholm. Sen bröts det och de ringde inte upp. Jag kunde inte heller nå dem så jag tror att jag låter det vara. Jag vill verkligen inte åka till huvudstaden alldeles själv över helgen! Konstigt att man ska behöva åka så lång för ett jobb nära en! Helt skumt.
Annars händer det inte så mycket, same shit different day. Hoppas verkligen att det händer nåt bra sen, är så less på alla motgångar!

Nu: té, Cosmo och Oprah!

Tisdag

Humör: sådär, jag vet inte riktigt vad jag vill just nu :S
Gjort: ingenting hittills
Planer: ligga i sängen, se tv, städa och ev. tvätta
Ser på: 90210
Lyssnar på:
Läser:
Dricker: vatten
Äter: för tidigt!
Bästa: jag har sökt 4 jobb till!
Sämsta: jag är fortfarande utan jobb
Väder: snö?

Sjuk




Jag är verkligen inte på topp idag! Har sovit till & från till ca kl.16. Jag har ont i hela kroppen och mår  illa. Ska ta tempen på mig nu också, känner mig så varm... D börjar också bli lite risig. Gosh, vilken kul helg vi kommer att få! Ligga i varsin soffa, dricka massvis med té och snora ikapp låter inte så överdrivet spännande.

Fredag

Humör: sådär, jag håller på att bli sjuk så jag är inte speciellt glad!
Gjort: varit uppe halva natten och mått långt ifrån vad jag förtjänade
Planer: ligga i sängen, se tv, bli frisk
Ser på: Ugly Betty
Lyssnar på:
Läser:
Dricker: vatten
Äter: 
Bästa: det är äntligen fredag!
Sämsta: jag är sjuk och grinig
Väder: ingen aning


Boooring!

Gah, jag är så uttråkad! Snart klättrar jag på väggar alltså! D är inte så pigg idag så han vill helst hänga hemma resten av kvällen medan jag får damp de luxe. Jag skulle egentligen behöva städa men fyyy så tråkigt det är! Åh, jag hade gärna gått på bio eller gått ut och ätit ikväll... Well well, jag ska nog ta och testa några övertalningsmetoder till innan jag ger upp helt ;)




Det här skulle jag vilja ha på mig ikväll om det nu skulle bli en tripp till stan!



Utmärkt



Har fått en utmärkelse av söta Helena! Tack gumman!

Jag vill sända vidare denna award till
Mira, Joanne, Linda, Sandra, Lisa, Elin och Erika!


1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.


Torsdag

Humör: rätt bra, är dock lite trött
Gjort: varit på D's farmors begravning :( och träffat D's släkt
Planer: jag tror vi ska vila nu en stund, sen har vi inte planerat göra något speciellt, än iaf
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: dogsens busmorrande
Läser: bloggar
Dricker: julmust
Äter: har ätit smörgåstårta så jag är mätt för resten av dagen

Bästa: jag får spendera hela dagen med min baby
Sämsta: jag  kommer att sakna D's farmor och hennes kanelbullar big time...
Väder: plusgrader + regn, usch!


Bedtime

Det börjar bli dags för oss att krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska vi på D's farmors begravning, det känns som att det kommer att bli en jobbig dag... Jag hoppas iaf att det blir en fin begravning, man vill ju ta farväl av sina nära på bästa möjliga sätt!

Sängen var det ja...


Sen middag

Vi har precis avnjutit en supergod middag med Magnus som sällskap. Vi åt hemmalagade färsbiffar, kokt potatis alt. pasta + sallad. Nu är vi alla så mätta så vi dör! Det blir definitivt att stanna i soffan minst en timme till :p

Önskemys



Denna mysdress från Juicy Couture ser riktigt varm och gosig ut! En sån skulle jag behöva typ nuuu! Dock säger plånboken att jag får nöja mig med min svarta i velour och min bruna i terry. Tomten?.. Snälla!..



Hemma!

Nu är jag hemma igen efter arbetsintervjun! Det har gått riktigt bra tycker jag dock vet jag inte riktigt om just det jobbet är något att satsa på. Jag har pratat en hel del om det med D och han tycker att jag ska gå på magkänslan. Yes yes, jag får ju veta på söndag om jag får jobbet eller inte, får jag det ska jag ändå tacka nej. Men det är hursomhelst kul att kolla sitt marknadsvärde liksom :)
Innan jag åkte till intervjun hann jag förbi Dressmann och inhandlade en kavaj till D. Köpte en klassisk svart kavaj som kommer att funka till många tillfällen. Dessutom fick jag riktigt bra rabatt!
Det jag tänker göra nu är att byta om till mjukiskläderna och parkera mig i soffan. Jag känner mig så trött! Lite té kanske piggar upp?

Onsdag

Humör: strålande, dock är jag huuur trött som helst *gäsp*
Gjort: det jag nämnt i inlägget nedan, har dessutom fått gosa lite med Boss (Kristians hund) som jag inte träffat på länge, han har blivit stor och sååå fin!
Planer: vila ett par timmar, åka in till stan en snabbis och kolla om jag hittar en ny kavaj till D som han ska ha på sig på hans farmors begravning imorgon
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: en rätt blandad spellista
Läser:
Dricker: Persian Earl Grey
Äter: pepparkakor

Bästa: en fullspäckad dag idag, precis som jag vill ha det!
Sämsta: alldeles för lite sömn inatt
Väder: några minusgrader, snöblandad regn :(


Insomnia?

Jag har lyckats slumra till stundtals under natten men någon ordentlig sömn blev det inte... Jag vet inte riktigt om jag är nervös inför intervjun eller om det är något annat det beror på men än så länge är jag relativt pigg och alert. Jag får nog helt enkelt försöka ta igen lite vila under dagen. Först ska jag skjutsa D och Magnus till jobbet. Sen ska jag förbi mami och äta frukost samt köra lilsis till skolan. Och sen ska jag till stan igen och skjutsa Kristian till vårdcentralen. Det känns nästan som att jag har blivit allas taxichaufför nu när jag fått mitt körkort! Blir mammas sambo utskriven från sjukhuset idag får jag köra hem honom också. Tur att det inte är jag som tankar bilen ;)
Nu ska jag se klart ett avsnitt av Gossip Girl sen är det duschen som gäller! Måste komma ihåg att slänga i en hårinpackning, mitt hår ser verkligen inte ut att må bra!


Bedtime

Nä, nu börjar det bli dags för mig att avrunda dagen. Jag har fortfarande inte smällt att mammas sambo, K, har varit med om en viltolycka. Och en ordentlig sådan dessutom. Älgen fick avlivas på plats och bilen åkte direkt på skroten. Usch, jag ryser bara jag tänker på det!
Inatt hoppas jag på en skön vila, utan mardrömmar som jag av någon anledning drömt varje natt de senaste veckorna. Jag vill verkligen inte gå på arbetsintervju imorgon med två sopsäckar under ögonen! Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Det blir nog att prova halva garderoben som vanligt. Gosh vad den kommer att se ut efteråt, jag som har städat så fint i den!



Dåliga nyheter

Har pratat med mami för en stund sen. Hennes sambo och hans arbetskompis krockade med en älg tidigare idag... Båda är inlagda på sjukhus och förhoppningsvis får min plastpappa komma hem imorgon. Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!

Goder afton!

Åh, nu orkar jag inte med mer fix och grejjs! Jag har satt på den sista tvättmaskinen och nu blir det mys i soffan.
Vi var förbi D's mamma en sväng och blev bjudna på pizza. Det var faktiskt första gången jag åt pizza sen jag blivit matförgiftad. Än så länge mår jag OK.
Jag har grav beslutsångest över klädvalet till arbetsintervjun imorgon... Har ni några förslag?

Det går framåt...

Lite ordning och reda blev det ju!




Nu: tvätta och fota till bloppisen!



Tisdag

Jag tyckte att det var lite väl tidigt att gå upp då D åkte till jobbet så jag tänkte sova "bara nån timme till". Det var mycket dumt gjort. Jag vaknade för en timme sen, helt kvaddad.

Humör: rätt bra faktiskt :)
Gjort: gosat med vovvsen
Planer: fixa klart i garderoben
Ser på: Oprah
Lyssnar på:
Läser: tvättråd på en klänning
Dricker: turkiskt té
Äter: är inte hungrig

Bästa: bara en dag kvar!
Sämsta: canal+ har försvunnit från min teve
Väder: 12 minusgrader, brrrrrrrrr!


Bedtime

Jag har varit igång hela kvällen! Jag tvättade, strök kläder, hängde in kläderna i garderoben... Phuuuh! Och jag är inte klar än! Gosh, vad man har samlat på sig! Det var ju inte alls länge sedan jag gick igenom och rensade i min garderob. Förstår inte riktigt hur det kan bli så ibland :p Jag får helt enkelt fortsätta imorgon och se om det är något som ska ut på bloppisen.
Annars har jag haft en rätt ok dag. Dagarna är ju oftast tråkiga när man är arbetslös. Tur iaf att jag har dogsen med mig hela tiden så att jag inte är helt själv hemma :)
Well well, nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. Ska försöka vakna tidigt imorgon och se till att D kommer iväg till jobbet i tid, han råkade försova sig imorse och blev en timme sen.


Olga dissar

  • missunnsamhet
  • snålhet i alla former
  • konstant självömkan
  • skenhelighet
  • påflugenhet

Nä, jag satsar på att umgås med människor som får mig att må bra, inte tvärtom!


Måndag

Humör: är lite seg idag, har dessvärre jätteont i huvudet :(
Gjort: tvättat, småplockat hemma, promenerat med dogsen
Planer: fixa klart här hemma och sen duscha lääängeee
Ser på: dataskärmen, dogsen som busar i bakgrunden
Lyssnar på: min spellista med soft musik
Läser: läsarnas och kompisars bloggar
Dricker: vatten, té, julmust
Äter: är inte hungrig än så länge

Bästa: på onsdag ska jag på arbetsintervju!
Sämsta: har inte hittat några nya jobb att söka
Väder: 3-4 minusgrader, helt i min smak!




RSS 2.0